LUNCH EN DINER

Kaagcruise biedt u diverse catering opties. De warme lunch of diner aan boord van De Elft wordt exclusief verzorgd door toprestaurant Tante Kee. Restaurant Tante Kee aan de Kaag is lid van Les Jeunes restaurateurs D’Europe met chef-kok Raymond Reeb. De keuken is Frans met af en toe een oosters accent en er word zoveel mogelijk met biologische en streekproducten gewerkt. U krijgt een 3 tot 6 gangen menu geserveerd op De Elft, geheel naar wens.

Ook kunnen we u een luxe broodjeslunch serveren.

Heeft u andere wensen? Alles is mogelijk, overleg met ons.

HIGH TEA

Met de high tea wordt u door de chef van Kaag Cruise vorstelijk verwend, ideaal voor een verjaardag, afstuderen, vriendinnengroepen of iedere andere bijzondere gelegenheid.

BORREL

Vaar over de Kager plassen, geniet van de natuur en de rust op het water. Tijdens de borrel met overheerlijke hapjes ziet u de zon langzaam zakken. Weg van de drukte van de Amsterdam of Den Haag.

WHISKEY PROEVERIJ

Onder deskundige leiding kunt u de mooiste whiskey ‘s proeven. Daarbij serveren we u een bijpassende maaltijd. Ideaal voor groepen tot 10 personen om zo de zomeravond een mooie invulling te geven. In overleg met u zal de proeverij worden samengesteld.