Over de boot

Het schip de Elft is in 1936 gebouwd bij de nu wereldberoemde werf van Lent (nu Feadship) op Kaageiland. In de periode 2007 -2008 is het schip zeer grondig gerestaureerd met behoud van alle historische details. Het schip ziet er als nieuw uit en trekt veel bekijks op het water. Niet alleen de buitenkant is mooi maar zeker ook de binnenkant met de mahoniehouten betimmeringen zijn de moeite waard. Het schip de Elft is zo mooi dat het als officieel varend monument geregistreerd staat, iets wat zeer zeldzaam is.

1949

Over mijzelf

Mijn grootvader en naamgenoot Theo Heere heeft het schip laten bouwen in 1936 om zijn polders in de Biesbosch te kunnen bereiken maar ook als plezierjacht te gebruiken  Het schip is altijd in bezit geweest van mijn familie eerst van mijn grootvader daarna van mijn oom en  sinds 2007 van mij.

Omdat wij  relatief weinig van de boot gebruik maken en het zonde is om zo’n mooi schip ongebruikt in de haven te laten liggen hebben we  besloten het schip ook te verhuren. Het schip wordt verhuurd met schipper en host(ess) en haar vaargebied is nu De Kaag. Op verzoek kan ook in andere regio’s gevaren worden zoals op de Vecht of bij Amsterdam.

We zijn een kleine rederij waarbij service en maatwerk hoog in het vaandel staat.

Veel plezier toegewenst op dit mooie schip en geniet van de culinaire verrassingen!

Theo Heere Jr.

Theo Heere Jr.